Witam wszystkich
Ponieważ nie mam czasu na ciągłe zainteresowanie g energy czasem podpytuje na forum co i jak. Pytanie moje o termini raportu i tym podobne były pytaniami na luzie :0 ale widzę żę grono jest tutaj wyjątkowo chamskie. Zadałem kilka pytań i żadne nie pozostało bez sensownej odpowiedzi po za inwektywami więc postawnowiełm zadzwonić do spółki.
Oto odpowiedź poniżej. Rozmowa była ciekawa i sensowna. Uważam że spółka jest perspektywiczna
Szanowny Panie,
Wiatraki zostały sprzedane pod koniec 2013 roku, ponieważ prawo zmieniło się w międzyczasie na niekorzyść inwestycji w farmy wiatrowe decyzja o zakupie została wstrzymana.
Tak Elkop-Energy to była pierwotnie nazwa naszej spółki, po zmianie akcjonariatu władz Spółki etc. Nazwa została zmieniona.
Miałem rację w obu przypadkach ze względu na niekorzystne zmiany w prawie nie popełniono farm wiatrowych od 2013 roku. Genergy zmienił nazwę jak widać wyżej. Natomiast G Energy jest dzisiaj zupełnie nową i zdrową spółką która nie ma nic wspólnego z historiami które ciążyły na elkop energy
Generalnie spółka ma fajne perspektywy i interesuje się również tym co się dzieje wokół wodoru a nie tylko farmy wiatrowe na co liczą wszyscy czy fotowoltaiki.
I taką odpowiedź chciałem usłyszeć tylko że tu nie ma nikogo konkretnego ale szkoda gadać.