Również powitać kulturalnie zamierzam.
Pamiętam Cię z sierpnia 2015... nie wiem czy uczestniczysz w tych podrygach tego bankruta ale niektórzy tu naszego Frankensztajna próbują reanimować. Ostatnio nawet zebrał ktoś 77.000 po średniej 17 groszy... zapowiada się ostry zjazd bo niektórzy już wywalali w pośpiechu żeby zajączka złapać...
Niech Bóg ma Cię w swoje opiece bracie zbieraczu :) Inf nie mam ze spółki ale jak jest INC to już sam od zmysłow odchodzę, bo jak Fundusz zamknięty nagle może odsprzedać aktywa i zmiejszyć stan posiadania... a tak było.
Zastanawia mnie ten Fun Dusz sekuryzacyjny za 100.000 pln kiedyś kupiono utworzony... chyba pralnia pieniąndzów...
Bez szkalowania imienia spółki ale siedziba to jakiś prywatny dom... druga sprawa albo i trzecia to oni kogoś zatrudniają?\
Osoby z dawnego PBO Anioła co wykolegowało towarzystwo wzajemniej alienacji też nienapawa optymizmem a jeszcze ten POLYHeavyMetal dawna mewo leć daleko stąd... na ojczysty ląd :)
Uzdrowicielu Ty śpisz spokojnie z takim papierem?
Ja mam Arctic i tam to dopiero jest spokój...ducha a tu trza uważać bo ktoś Cię wy...cha
Radosnych Świąt także dla Ciebie.
a dla tej chołoty: NAGANIAM bo mam płacone od posta 30 groszy!!!!