wiadomo że Ty nie zrozumiesz co piszę ja czy co pisze student
Ty jesteś z tymi z pierwszego rzędu z obchodów 30 lecia po 89 roku z Gdańska
wczoraj pokazywali "Frasyniuk - chodź Kwachu powiedz cos po angielsku i te "ELITY" rzygowiny umęczonego narodu Polskiego
wałęsa, kwach w jednym rzędzie = rzygam jak na to patrzę
i jeszcze jedno ulala niby cos wiesz ale pieprzysz 3 po 3 ) PO wprowadziła JPK ale czy Ty wiesz na czym to polegało , czy Ty wiesz na czyje zlecenie i za czyje pieniądze w Polskim rządzie działał vincent hrabia rostowski ? WYJAŚNIAM JPK (prowadzę i jestem Vatowcem i zapewniam Cię że wiem o czym piszę) wprowadzone przez PO było do wykoszenia uczciwej konkurencji przez wiecznie nękanie kontrolami ponieważ to JPK było tylko i wyłącznie zapisywane na serwerach firmy a nigdzie na zewnątrz nie wysyłane
chyba nie jesteś upośledzony żeby wiedzieć o co kaman w tym zabiegu
tusek wyraźnie powiedział nie ma klimatu do zwalczania naciągaczy vatowskich i nie było
powiem Ci tylko jedno precz z komuną
kiedyś w końcu ten naród ujrzy na uczy że ta cała KE to walka o koryta i władzę a ludzi maja głęboko w du...................................
żdy pieprzy tylko o tym 500+ a ile dostało wojsko, policja, pogranicznicy , nauczyciele (to największa bezczelność ) 3 podwyżki w ciągu roku - średnia zarobków 85% wynagrodzenia krajowego
Lub stałeś w rzędzie kiedy Dulkiewicz czytała, kochajmy się, podajmy sobie dłonie , szanujmy się , a tłum krzyczał "precz z kaczorem" = załżę się o dużą wódkę że też krzyczałeś