Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,78 zł , zmiana od tamtej pory: -22,82%
Zauważyłem, że często wspominasz o Fotovolt w wątkach poświęconych innym firmom. Każdy ma prawo do swojej opinii, co jest absolutnie zrozumiałe, ale mam wrażenie, że tego typu wypowiedzi szczególnie powtarzane mogą być odbierane jako próba wywierania wpływu, nawet jeśli nie to jest Twoją intencją.
Warto pamiętać, że rynek to bardzo czuły organizm i czasem jedno słowo w niewłaściwym momencie potrafi niechcący zaburzyć pewne naturalne procesy. Myślę, że wielu inwestorów (niezależnie od pozycji) doceniłoby większą równowagę i skupienie się na konkretach we właściwych miejscach.
Pozdrawiam i liczę na konstruktywny dialog.
  • Do Rudolfa Autor: ~zaskoczony
  • Re: Do Rudolfa Autor: ~rudolf
  • Re: Do Rudolfa Autor: ~Posiadacz

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FOTOVOLT -6,81% 0,60 2025-09-08 16:14:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.