Nie dawno byłem na godzinnym spotkaniu z doktorem prawa, który jest  też min. licencjonowanym syndykiem, przedstawiając mu swój punkt  widzenia i kierunek działania jakiego oczekuję. Sprawa dla nas nie jest  prosta ponieważ ktoś ją świetnie przygotował, a Pan mecenas zna takie  tematy bardzo dobrze i te sposoby działania nie są mu obce. Obiecał  wgłębić się w temat aby potwierdzić plan i zakres działania, bo żaden  prawnik nie ma wszystkich ustaw w głowie na które się powoływałem, a  pytań i wniosków miałem naprawdę dużo. Zwrócił moją uwagę na sposób w  jaki Sąd może patrzeć na sprawę i jakie kwestie będzie brał pod uwagę a  jakie odrzucał. Spotkanie z tym człowiekiem wywarło na mnie ogromne  wrażenie i prawdziwym zaszczytem było go poznać. Jesteśmy umówieni już  na konkretne rozmowy po długim weekendzie, gdzie dalej będziemy  doprecyzowywać szczegóły. Zapraszam wszystkich zainteresowanych którzy  byliby skłonni aby działać razem z pomocą jego kancelarii, bo jeśli  takich osób będzie więcej to omówię z nim tą kwestie i przedstawie ją  Panom, a razem będziemy na pewno silniejsi w dochodzeniu swoich  roszczeń. Dopóki nie ustalimy szczegółów współpracy, nie chciałbym  oficjalnie zdradzać danych kancelarii. Osoby zainteresowane bardzo  proszę o wysyłanie na maila: porozumienieadm@onet.pl  do dnia 06.05.2018r. informacji typu - jestem zainteresowany, imię i nazwisko, nr. telefonu,
Z poważaniem
Filip Pałęza