kochaniutka podróbko ady
ada to ja a tu jest dowód na to ip z wa-wy możecie sprawdzić
mogę być w tym samym czasie w Polsce, filipinach, usa, Wielkiej Brytanii Kanadzie itp
i to nie używając komputera do tego celów po to się płaci za Decrypter ip by być w sieci anonimowym i to nie jest program tylko malutkie urządzenie jeżeli chcecie wiedzieć i dość drogie ale coś za coś.
kochana z uroczego z włocławka o nr ip 37.30.178.0 weź się nie podszywaj do mnie bo mi do pięt nie dorastasz zaszyj się w norze i siedź tam cicho ze szczurami.
postawiłabym piwko ze to wvv132 , jurek, as, awe, niki, lub w 70% df widzę ze juz zabawa marnym programem hide ip trwa !
a spekulantką jesteś ty lub spekulantem jezeli sie dobrze bawisz
co do stylistyki i interpunkcji na komórce daje sobie lepiej rade niż ty na komputerze
jak pisze na iphonie to nie zwracam uwagi na to bo mam to w du.....przekazuje tylko najistotniejsze fakty do ludzi
a fakty same mówią za siebie bez grupy ta spolka chodzila by max 40gr i to jest FAKT !!!
gdyby grupa nie włożyła swojego wkładu to juz by tej spółki kochaniutka w ogóle nie było na NC wiec mi tu niep........ swoich farmazonów i teorii spekulacyjnych bo nic tak naprawdę nie wiesz co się dzieje wewnątrz spółki naczytasz się
gow....... a później piszesz pierd..........i myślisz ze jak dasz nick Ada to już będziesz boginią która wszyscy będą wielbić jestem na bge od początku ale to juz przeszłość jakim nickiem posługiwałam sie wcześniej
z tych wszystkich nicków pojawiających sie na tym forum to pan s maruda
jest naprawdę długo i jemu sie nalezą owacje ze tak długo wytrwał pozdrawiam
a reszta z tgz wielkim bossem przybyła dużo później i teraz sie szczycą ze sa rekinami giełdy, wyślizgali sie na grupy du.....e a teraz twierdza ze to oni postawili bge na nogi!
nie mam teraz głowy do kłótni z tobą i z innymi bo mam inne rzeczy do roboty ;d;d np opalanie ;d;d;d
ale nie obrazę sie jak napiszesz więcej tych wypocin w końcu śmiech to zdrowie;p
ada:)