W wątku ACS - beta ważenia pisałeś:
"Wszystkie mechaniki działają i są odpowiednio zbalansowane oczywiście są jakieś tam bugi ale to beta a chłopaki wrzucają nowe bulidy codziennie które na prawdę realnie naprawiają masę rzeczy."
"Tutaj wszystko jest na swoim miejscu i zarządzanie ludźmi pod pokładem, wysyłanie samolotów na spotkanie łodzi podwodnej która nas atakuje itp. jest po prostu normalną czynnością sprawiającą frajdę :)
5. Widać progres całościowy, zaczyna to być pełnoprawna produkcja.
6. Przyłapałem się na tym żeby coś tam sobie przy piwku poklikać wieczorem w tego ACS'a bo po prostu sprawia frajdę hehe"
"Na pewno jest w lepszym stanie aktualnie niż cyberpunk na premierę hehe :). Ciężko w sumie powiedzieć bo nie wiem jak wymagający są testerzy od playwaya. Natomiast biorąc pod uwagę że trzon gry raczej jest już gotowy i wszystko tutaj po prostu działa, pomijając oczywiście jakieś błędy nad którymi wszyscy się teraz skupiają - po cichu liczę że listopad, natomiast jestem pewny tak na 80-90% że w tym roku."
a wczoraj wyjechałeś z postem :
"Na chwilę obecną motają się z ACS'a już kupę czasu i końca nie widać, ostatnia aktualizacja 2 tygodnie temu i dalej jest problem z blokującym się pokładem przez który nie można ukończyć misji. Miałem nie pisać o problemach nigdzie poza discordem ale zachowam podobny poziom profesjonalizmu. W grze brakuje napisów i zamiast mieć kawałek tekstu to mamy napisane coś w stylu "END_1421_gkdsa@sf!_", podgląd na atak to pokaz slajdów jakiś, często zdarza się że nam jakieś rozkazy nie działają i nie możemy wysłać samolotów na misje bo klikamy a nic się nie dzieje. Kolejnych aktualizacji brak, gra oczywiście wygląda lepiej i widać jakiś progres ale patrząc na tempo prac i to że nie potrafią usunąć błędów które występują od kilku miesięcy to świadczy o bardzo młodym zespole który najwyraźniej musi się jeszcze wiele nauczyć".
Podsumowując. kiepsko to wygląda i tyle.