Witam, po przerwie.
1. odn co do inicjatywy to napisz na podanego maila to ci odpiszę
2. odn wałków sprawa jasna ,że od początku to był kant, jak się dowiedziałem nie pierwszy , pomijam kryształowe osiedle ale pan prezes miał przed działaniem w serenity sądowy zakaz pełnienia funkcji w spółkach, myślę, że to wynikało z jakiegoś wyroku sądowego za poprzednie działania
3. odn informacji co do spółki jej aktywów czy wyników to na bank były oszukańcze, były po prostu po to aby nabrać wielu na kupno akcji czy to z giełdy czy to umowami cywilnymi
4 odn. co do karabinów itd to tak nie pisz bo prezes jest czujny i ktoś jak słyszałem pomaga mu w szukaniu na forach inf o rzekomych groźbach do niego, więc jak nie chcesz mieć problemów to tak nie pisz
5. odn co do odwagi to tu polega to tylko na tym, że gość ma póki co układy w wymiarze pseudo sprawiedliwości w gdańsku, ale chyba nie będą jego kolesie brnąć pod prąd do oporu bo to dla nich źle się skończy z puszką włącznie.notariusz też będzie miał problem.
6.nie wiem jak z tym majątkiem jest do końca ale w spółce serenity rehabilitacja raczej nie było 5 ml , a chyba było tylko 20 tys, a te 5 ml powstało przy przerzucaniu aportów do spółek, ale za to już odpowie biegły który podpisał się pod tym.
ps.
od razu napiszę, że jeżeli moderator to skasuje, a jest tu tylko prawda to znowu jego szef będzie miał telefony czy maile