No i jak tam panie Twoje super cudowne i trafne inwestycje ,którymi tak często się chwalisz na forach,nie mówie już o Twoim pożal się Boże blogu...link...(http://spolkigrahama.blogspot.com)
Nieładnie było ludzi naganiac kupujcie tę perełką,spółeczkę, kursik odbije i będzie super....Po prostu żenada...Takie perły wyłowiłeś,że masz czerwoniutki portfel (oto inwestycje....:PPG kupiony w dniu 28kwietnia 2014r po 7,10zł,dzisiaj patrze 4,95,ale zapewne powiesz,że już go dawno nie masz i sprzedałeś z sowitym zyskiem,tylko stronki nie zaktualizowałeś...:))Biomax kupiony w dniu 04,05 marzec 2014r - średnia 0,63zł , dzisiaj 0,43,nieźle:)) No i formułka którą przez conajmniej ostatni tydzień się podniecałeś, 8Formuła kupiony w dniu 28kwietnia-2maja 2014r - średnia 2,32zł,no a dzisiaj 1,93 zł....Szacun:)) Wszystko do sprawdzenia na blogu Autora...
I jeszcze czasem bezczelnie naganiałeś na te perły,a jak ktoś próbował zwrócic Ci uwagę w komentarzach na blogu to zwyczajnie nie dodawałeś komentarza,albo go usuwałeś...
Żal mi tych ludzi,co Ci zaufali i stracą kasę,ale jak ktoś na giełdzie porusza się jak dziecko we mgle,to może nie powinien inwestowac...Ciebie nie żal mi w ogóle, mam nadzieję,że wreszcie dostaniesz w d...e...Zawsze mówiłeś,że ktoś musi od Ciebie odkupic na górce,no widocznie teraz Ty odkupiłeś od kogoś...))
Naganianie na blogach na zakup danego waloru,w celu wiadomo,własnego zarobku to zwyczajne draństwo...
Pozdrawiam...