Panowie wiem że będę się powtarzał, ale jako akcjonariusz który zainwestował tu znaczne środki i jest gotów dalej inwestować muszę to powtórzyć.
Primo, kwestię taimera należy bezwzględnie poprawić. Tu nie chodzi o moje osobiste odczucia, wystarczy poczytać komentarze które zamieszczane są przez osoby oglądające filmiki gameplayu. Musi, powtarzam MUSI zostać wprowadzona zmiana w ustawieniach, dzięki której gracz będzie mógł swobodnie ustawiać szybkość upływającego czasu po spożyciu serum tak aby mogli swobodnie grać gracze którzy chcą swobodnie bez spiny eksplorować świat, a dla hardcorów tryb "szybki".
Secundo, musi zostać koniecznie wprowadzona w ustawieniach możliwość zmieniania rozmiaru czcionki, bo przy rodzielczoći 4K, praktycznie nic nie widać. To samo dotyczy tłumaczenia, nie może być że przy wyborze języka polskiego pojawiają się zwroty z języka angielskiego.
To na razie tyle, będę po premierze albo jeszcze i przed wrzucał tu kolejne moje opinie, liczę że nie pójdzie to w eter bo tu chodzi o naszą KASĘ, moją i waszą.
Jeżeli ktoś widzi konieczność dalszych poprawek proszę o zamieszczanie ich tu oraz o dyskusję. Wiemy że osoby z grupy THE DUST tu wchodzą to może dla ich i naszego dobra to przemyślą. Przecież część osób która tu włożyła swoje środki, tak jak i ja są zapewne graczami, więc... .