Forum Giełda +Dodaj wątek
jak leciało w góre pisałes ze bedzie 20 zł ( miał akcje ) sprzedales to pisałes ze leci w dół jak rosło nie było Cie na forum... a teraz taki drug ma pozywke :D heheheh

drug leszczyku powiedz mi czy ty na imie masz Donald ? bo honoru zero :D

te info było idealne zeby własnie takie leszcze jak Ty ( choc ty nie masz akcji ) sprzedali a taki jak ja je odkupił i opchał pozniej razy 3 :)

ciao frajerku :) szkoda ze twarzy i nazwiska nie trzeba podawac na forum co ? wtedy chociaz wstyd by ci było ! a tak ? dla siebie własnego honoru nie masz wiec z usmiechnieta geba popleciesz i lecisz spac :) patrz to Twooj wpis :

https://www.bankier.pl/forum/temat_ile-bedzie-warta-polfa-po-podpisaniu-nowych-kontraktow-i-kupnie-fabryki,13753647.html

no to ile bedzie ta polfa warta po podpisaniu kontraktów ? co w tej kwesti sie zmieniło ? bo mi wydaje sie ze wrecz polepszyło bo pozyskali 6 mln zł z obligacji :D D D gadaj gadaj dzieki tobie moze ktos mi akcje sprzeda robisz w sumie dobra robote ale wiesz co ?????

honoru to i w internecie wypada troche miec D

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
POLFA -2,86% 0,25 2016-06-29 02:00:00