Chłopaki będę z wami szczery.Dajcie sobie spokój z tą spółką bo tu w najbliższym czasie nic nie będzie.Siedziałem na niej od roku 2013 do 2025 co miesiąc dokupując akcje.Zgarnąłem następująco 1 zł 0,58 zł 0,27 zł i 0,62 zł i po każdej z dywidend za całośc dobierałem akcji.Na koniec po wypłacie 0,62 zł zrobili tu rekordowe obroty by każdy w spokoju mógł sobie wyjść co i ja uczyniłem sprzedając na +100% po wypłacie ostatniej.Obserwuje wasze wpisy i czasami mam przeczucie ze sobie jaja robicie gadając coś o dywidendach jakie miały miejsce w latach ubiegłych.To co miało być wypłacone juz wypłacone zostało.Z pustego nikt nie naleje.Spółka weszła w okres walki sądowej i ma kapitały tylko na to by trwać i opłacać ludzi z zarządu i inne koszty.Sprzedajcie i obserwujcie rynek pod kątem wojny Irańskiej.Jeżeli się uspokoi a macie straty to odrobicie na każdej większej spółce ktora po zakonczeniu działan militarych będzie rosnąć.Mam sentymentalnie 11 tysięcy akcji i będą leżeć pewnie miesiącami albo latami bo nie są to pieniądze po których ktoś bedzie płakał nawet w razie plajty a może coś kiedyś.