Forum Giełda +Dodaj wątek
obserwuje cię chłopie i jedno co mogę powiedzieć ze 100% pewnością to to że cię zupełnie nie rozumiem, a dlaczego:

1. Pierwszy twój post był usprawiedliwieniem że pojawiłeś się tutaj tylko i wyłącznie z prośby kumpla, po czym dowiadujemy się że był jeszcze drugi powód a więc to że posiadasz akcje Vision. Więc się zdecyduj albo kumpel albo osobista interesowność.

2. Naganiasz w swoich postach na to że Vision to klapa nie zauważając że w rzeczywistości Vision to nowatorska Spółka z kontraktami i świetlaną przyszłością dzięki podpisaniu umów z Magmą i następnie przejęciu znaczącego pakietu akcji Magma. Więc się zdecyduj albo prześledzisz dokładnie dane Spółki albo nadal będziesz tkwił w tym w czym tkwisz a więc w ślepocie.

3. Naganiałeś w swoich postach na to że NE Vision się nie uda, podając ponadto dane które miały by wskazywać że tak będzie. Po czym okazuje się że zaliczyłeś PUDŁO a NE się powiodła. Więc się zdecyduj albo posługiwać się będziesz faktami albo mrzonkami i domysłami, bo do tej pory ci to nie wychodzi. Jedno co ci wychodzi to PUDŁO ale o tym była już mowa..

4. Po krótkiej scenie lekkiego wybicia które miało miejsce ostatnio, doszukujesz się przełomowego zdarzenia nazywając to mega odpałem, po czym piszesz że gdzie ten odpał. Moja sugestia.. prześledź jeszcze raz historię Vision, zbadaj ile czasu Spółka utrzymuje się na poziomie 0,10 - 0,14 za akcje, dodaj do obliczeń sceptycyzm inwestorów z dużymi pakietami którzy oczekują reakcji szokowej i związane z tymi wywaleniami akcji to się dowiesz o co tutaj chodzi i jaka jest struktura inwestorska. Bo ja już wiem i wiem dlaczego zatrzymaliśmy się na poziomie 0,11 i zaliczamy delikatne cofanko.

5. Zdecyduj się czy jako posiadacz akcji Vision jeszcze narzekasz na niewystarczający pakiet akcji w promocyjnej cenie a więc będziesz dalej naganiał na spadki, czy może jednak skontaktujesz się z lekarzem. Jako zdrowy człowiek nie siedzałbyś na forum Spółki która cię zupełnie inwestorsko nie interesuje, zakładam że uznałbyś to za stratę czasu. No chyba że jest inaczej.

6. Jeżeli jednak jesteś zdrowym człowiekiem to dowiedz się zanim napiszesz że Spółki z wigu są lepszymi (wcale tego nie neguje) że każdy inwestor kieruje się własnymi potrzebami kapitałowymi i lokuje pieniądze w to miejsce w które jest dla niego najdogodniejsze. Więc albo jesteś wrzodem albo wymagasz leczenia...

życzę dużo zdrowia

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
VISION 0,00% 0,02 2023-05-16 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.