Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,05 zł , zmiana od tamtej pory: -10,82%

Dlaczego uważam że COAL ENERGY może kosztować 20-50 zł!

Czytam Wasze wpisy na forum i nie wierze.

Ja sam kupiłem akcje w okolicy 2.70 zł w bardzo dużej ilości ponieważ czekam na to:

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Coal-Energy-pozyskuje-14-5-mln-zl-na-rozwoj-nowych-projektow-9008869.html

"Technologia, którą stosujemy pozwala na rentowne wydobycie w kopalniach, które wcześniej były uznane za nieopłacalne. Nasze bardziej szczegółowe plany zostaną przedstawione w ciągu najbliższych tygodni w formie zaktualizowanej strategii rozwoju" - dodał. (PAP Biznes)

Ww. komunikat z dnia 13.09.2025 r. tak więc informacja może pojawić się w każdej chwili.

W między czasie wpadły 3 fajne infa na które nie liczyłem:

1. Albania
2. Spotkanie USA - Ukraina i nie przekazanie rakiet co moim zdaniem jest bardzo dobrą informacją bo dzięki temu mamy szanse na zakończenie wojny.
3. Nadchodzące spotkanie USA - Rosja i możliwość zakończenia wojny.

Czy sprzedam niedługo akcje po 27 zł? Myślę że jest to możliwe.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
COALENERG -6,21% 2,72 2025-10-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.