Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  18,20 zł , zmiana od tamtej pory: -10,05%
Gracie na spadki kilka dni przed wynikami? Przecież jesteście pewni jak piszecie na 100% że będzie wielka strata i bankrut.
To przecież lepiej zagrać 30 minut po szacunkowych wynikach bo wtedy się wszyscy podłączą. A wy gracie przed, tracąc kasę.

BRZYTWA OCKHAMA mówi mi, że wbrew temu co głosicie codziennie na dziesiątkach postów, wasz cel i kierunek jest odwrotny.

Oczywiście zaraz mi wyjaśnicie, że dbacie o moje pieniądze, bo mnie lubicie choć nigdy nie spotkaliście i bluzgacie na mnie.
Dbacie na tyle, że prosicie mnie żebym wysypał z wami akcje, żeby spowodować lawinę.
Wystawiacie batony, a potem je chowacie. Piszecie dziesiątki postów, do ilu spadnie i kiedy. Piszecie że nigdy się nie mylicie. Siejecie terror.
Jak nie wychodzi, to piszecie, dzisiaj nie było terroru! Będzie jutro. I tak w kółko.
A tu boczniak z akumulacją. Wiecie że nie da się ukryć wzrostu wolumenu.
Już koledzy zauważyli akumulację Wyckoffa. I co dalej? Ile wam zostało czasu?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PKPCARGO -1,15% 16,37 2025-10-23 17:02:26
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.