no nie wiem, nie wiem. Komputronik i ccenergy jeszcze nic definitywnie nie wygrali. W żadnym sądzie. Paszyński z majatkiem nie ucieka, bo patrząc na komunikaty mógłby czapką nakryć i komputronik i buczkowskiego i ich wybujałe wartości znaków towarowych. Buczkowski i komp natomiast sukcesywnie przesuwają składniki majątku aby je zabezpieczyć w jakiś sposób w razie przegranej w sądach. Ich przegrana , moim zdaniem już się zaczęła od anulowania nakazu zapłaty na 4 bańki z weksla. Poznaniaki widzą, że wałek zrobili niezły, ale paszyński to wytrzymał i udowodni , że nakazy z weksli to było oszustwo. Sprawy w KIG - niedługo - jak zaznacza buczkowski wyroki zapadną . Dla kogo korzystne - ano czas pokaże. Jeden sąd już potwierdził roszczenia ccenergy. Być może ten "właściwy", czylo KIG zrobi to samo. I co? Patrząc po różnych doniesieniach prasowych i informacjach paszyński nie przegrywa i nie daje się dymać cwaniakom. Trochę czasu mu to zajmuje, ale spuszcza w kanał przeciwników. Dlaczego teraz ma być inaczej? Bo komputronik i buczkowski? Taryfa ulgowa? Myślę, że nie popuści. Chcieli go rąbnąć z weksli na ponad 10 baniek. I część kasy - pare milionów - buczkowski już zgolił. Sam się tym w komunikatach przechwala odpowiednio zresztą żonglując faktami - jak zawsze zresztą, aby wykazywać jedynie słuszną oczywistość własnych posunięć. Większość to łyka, ale niedługo nie będzie czym żonglować. Chyba że kolejnymi znakami towarowymi.
Jeszcze co do KIG - koimputronik skierował tam pozew, ale ccenergy również. Komunikował o tym komputronik ze swoimi pierdu, pierdu komentarzami - jakby decydując za sąd ferując już wyrok.
https://www.bankier.pl/forum/temat_re-do-loona,13880031.html