Forum Giełda +Dodaj wątek

Dla mnie śmierdzący jest raport za IVQ

Skoro mieli sprzedaż na poziomie 30-32 mln Euro a straty 17 mln Euro - to na czym......
Mieszkania sprzedawali i wtedy strat nie pokazywali (istotnych), na Lipińskim mieli stracić jedynie 3,5 mln euro....., odpisy amortyzacyjne czy t,p. ... nie gogły wynieśc pozostałych nastu milionów...., ze sprzedaży wyleciało aż 12 mln eyro, które były w 3Q....

Myślę, że coś tu jest kręcono .... pewnie aby tanio rozwodnić akce pod sprzedaż aktywów.... z tej umowy.....

Moim zdaniem ktoś ro skupuje i tak..... , amoże to przewalane sa przez giełdę te 100 kilo, które mieli dostać poza uprzywilejowanymi.....

Poczekamy , zobaczymy......

PS jeśli wejdą to po to , aby szybko zarobić ... a aby szybko zarobić muszą tanio kupić w średnim lub nieco dłuższym terminie drogo sprzedać..... więc myślę, że albo będą korygować raport do maja albo pokażą super wynik za 1Q obok innych wielu dobrych informacjo, bo o to zadbają

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
REINHOLD -12,59% 0,06 2025-11-19 11:00:00