Szanowni koledzy,
Wiem, że to mnie nie powinno obchodzić, ale proszę abyście spojrzeli na wykres wigu, oraz wigu 20.
Tam tworzą się lub już są, bardzo niepokojące formacje diamentu. Na wigu 20 taka formacja już się utworzyła, po czym kurs wybił się z niej dołem a obecne wzrosty były ruchem powrotnym do przebitej linii trendu tej formacji. Na Wigu zaś kurs pozostaje jeszcze wewnątrz diamentu, ale nadchodzące spadki powinny go z tej formacji wyprowadzić.
Wielu zapewne zadaje sobie pytanie, po co ja to robię ? Po co piszę to wszystko, czyżbym miał kogoś wystraszyć ?
Nic podobnego. Ja chiałbym aby moje teksty zwróciły waszą uwagę na piękno analizy technicznej. Rynek jest bardzo geometryczny, powiedziałbym fascynujący. Jeśli chociaż jedna osoba zainteresuje się i zacznie na poważnie uczyć się tych zagadnień, to już odniosę ogromny sukces. Wiecie, że diamenty tworzą się jako formacje kontynuacji i formacje odwrócenia, Właśnie z taką sprawą mamy tu do czynienia. Naprawdę bezinteresownie pomogę wszystkim tym, co zechcą zgłębić tą fascynującą wiedzę. To ta jak z pływaniem, czy z jazdą na rowerze. Kiedy już się tą umiejetność posiądzie, to potem do końca świata i jeden dzień dłużej zarabiać na giłdzie będziecie.
Jeśli ktoś będzie chciał, powiem czego i jak można się nauczyć, żeby umieć.
Pozdrawiam
Chodzik Księżycowy
A wiecie co chcę za to ?
NIc nie chcę