Forum Giełda +Dodaj wątek

Delikatna propozycja dla tych co za kilka miesięcy .....................

Zacznę od widzianych wczoraj przed sesją propozycji.Około 10-15 minut po godzinie ósmej pokazały się takie propozycje.Kupno 100 szt po 4,17 zł a sprzedaż 25000 sztuk po 5,00 zł.Ja wiem dlaczego tak było przez kilkanaście minut i większość też wie ale to jest jakiś znak.Zobaczycie ten historyczny moment za parę miesięcy i wtedy przypomnimy styczeń,początek lutego i trola Fraktala.Ja proponuję tylko na środę dla wytrwałych co mają przynajmniej 20 000 sztuk akcji abyśmy się policzyli i zademonstowali,aby na ten jeden dzień wystawić na sprzedaży swoje akcje tylko w przedziale 4,00 - 5,00 zł i nie stawiać całej kwoty a tylko rozmienić na ( 20000 - 35000 sztuk).Przecież nie musimy się bać,że ktoś nam kupi ale naprawdę policzymy się i zobaczymy (+-) kto nami manipuluje.Czy przy bardzo małych obrotach przypadkowa drobnica (Fraktal???) czy może coś kombinuje przed wynikami zarząd przez swoje "słupy",chcąc komuś (inwestorowi???!!!) dopomuc tanio kupić?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
REMEDIS 0,00% 0,08 2023-08-07 02:00:00