Na d iscordzie ktoś zjechał twórców gry.
Słabo widzę przyszłość Gigantów. Martwi oderwanie developerów od rzeczywistości i opinii społeczności graczy.
Tłumaczenie jest z google translate.
luki (Lukasz)01/06/2021
We also thought it was strange that no one made a game in which the main character is a giant now we know why after two years of development and a few changes in design, it finally seems to us that we know what a good "Giant game" should be. But believe me - it was not an easy road. Wait for more information regarding the new Giants Uprising gameplay here on d iscord - I assure you it's worth it
Pomyśleliśmy też, że to dziwne, że nikt nie stworzył gry, w której główny bohater jest gigantem, teraz wiemy, dlaczego po dwóch latach rozwoju i kilku zmianach w designie, w końcu wydaje nam się, że wiemy, jaka dobra "Giant gra" Powinien być.Ale uwierz mi - to nie była łatwa droga.Więcej informacji na temat nowej rozgrywki Giants Uprising znajdziesz tutaj na d iscordzie - zapewniam Cię, że warto
Wowsee01/06/2021
If it is anywhere near what it was it won't be worth it. You sound almost as sure of yourself as full of shit was the guy doing voice-over for the youtube video presentation (link). So far it looks like it's not AA or A game, nor even B game. It's a C game , as in Cancel. Sorry guys. There's no chance you can turn that shit around into something half-decent. If that's too harsh for you, wait for reviews of this game.
Jeśli jest blisko tego, co było, nie będzie tego warte.Wydajesz się prawie tak pewny siebie, jak gówno robił lektor do prezentacji wideo na youtube (link). Jak dotąd wygląda na to, że nie jest to gra AA ani A, ani nawet gra B.To gra w C, jak w Cancel.Przepraszam chłopaki.Nie ma szans, żebyś zmienił to gówno w coś w połowie przyzwoitego.Jeśli to dla Ciebie zbyt trudne, poczekaj na recenzje tej gry.
Hubert Dębski01/06/2021
1. You are very welcomed to present your opinion on this d iscord, because it is the exact reason it was created, however, from now on please refrain from using strong language as it will be taken as unfriendly behavior and being hostile towards other users or crew. 2. As the person who speaks in aforementioned video, I assure you that I never was, I am not doing it now and I have no intention of lying in the future regarding the status of the project. Previous version, that was presented, was our idea of depicting the world and gameplay as giants. Gamescom 2020 helped verify that idea in a harsh way, but this harsh method helped us and pointed us in the right, community based direction. That's why this t ime we are more sure of our actions as many of them are discussed with our community via various contact m ethods.
If you have any idea that may help us even more, please contact us through #community-ideas channel, private messages to one of the crew members, our Twitter and Facebook accounts or e-mail message.
1. Serdecznie zapraszamy do wyrażenia swojej opinii na temat tej niezgody, ponieważ jest to dokładny powód, dla którego została ona utworzona, jednak od teraz prosimy o powstrzymanie się od używania mocnego języka, ponieważ zostanie to odebrane jako nieprzyjazne zachowanie i wrogość wobec innych użytkowników lub załoga. 2. Jako osoba wypowiadająca się we wspomnianym filmie zapewniam, że nigdy nie byłem, nie robię tego teraz i nie mam zamiaru kłamać w przyszłości na temat statusu projektu. Poprzednia wersja, która została zaprezentowana, była naszym pomysłem na pokazanie świata i rozgrywki jako gigantów. Gamescom 2020 pomógł w brutalny sposób zweryfikować ten pomysł, ale ta surowa metoda pomogła nam i wskazała nam właściwy, oparty na społeczności kierunek. Dlatego tym razem jesteśmy bardziej pewni swoich działań, ponieważ wiele z nich jest omawianych z naszą społecznością różnymi metodami kontaktowymi. Jeśli masz pomysł, który może nam pomóc jeszcze bardziej, skontaktuj się z nami za pośrednictwem # kanału pomysłów na społeczność, prywatnych wiadomości do jednego z członków załogi, naszych kont na Twitterze i Facebooku lub wiadomości e-mail.
Wowsee01/06/2021
All right. That was you ? And you are still a member of the team, an actual employee of the studio ? How come, you are a brother of the boss or what ? I mean in the aforemontioned video you sound awfully sure of yourself to the point of bragging, talking nonsense how great your game is, while I and every other gamer having at least one eye and 5 working neurons saw 2/10 game there. Giant Flop, that's what it is. Thanks to you I suppose, as you are so full...of being sure I hope my language wasn't too strong for you, being so fragile and all, apologies.
W porządku.To byłeś ty ?A ty nadal jesteś członkiem zespołu, pracownikiem studia?Dlaczego - jesteś bratem szefa, czy co?Chodzi mi o to, że w wyżej wymienionym filmie brzmisz niesamowicie pewnie siebie, aż do tego stopnia, że przechwalasz się, gadasz bzdury, jak wspaniała jest twoja gra, podczas gdy ja i każdy inny gracz mający co najmniej jedno oko i 5 pracujących neuronów zobaczyliśmy tam 2/10 gry.Giant Flop, oto co to jest.Przypuszczam, że dzięki tobie, ponieważ jesteś taki pełen ... pewności, mam nadzieję, że mój język nie był dla ciebie zbyt mocny, skoro jesteś taki delikatny i wszystko, przepraszam.