Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  129,40 zł , zmiana od tamtej pory: 155,80%

Czy wczoraj w sobotę była jakaś sesja giełdowa???

Wczoraj wieczorem wchodzę na konto maklerskie i ze zdziwieniem patrzę, że zniknęła mi część pieniędzy. Weryfikuje moje spółki i okazuje się, że wszystko jest inaczej, aniżeli to się zakończyło po piątkowej sesji.

Miałem zakupione również kilka spółek na zamknięciu na piątkowej sesji, więc wiadomo, że zostały one zakupione po cenie zamknięcia i na takich spółkach do poniedziałku do godz. 09:00 powinno być wszystko na zero, jeśli chodzi o zyski i straty, a ja je mam w moim rachunku z dużą stratą, jakby wczoraj była jakaś ukryta sesja.

Dzisiaj w niedziele jest dalej tak samo. Ma ktoś może podobne problemy po chyba wczorajszej kolejnej grubej awarii?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
INGBSK -3,50% 331,00 2025-12-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.