Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,08 zł , zmiana od tamtej pory: 507,06%

Czy to napewno jest okazja ???

Czy 8 groszy to okazja???

- czy spółka zarabia i jest rentowna...

-Niby przychody są tylko co z tego jak straty gonią straty

- są gry...ale nie da się ukryć ,że to same śmieszne gierki których w google Play jest pełno i to za free

- czy jest jakiś hit na horyzoncie???
Ja nic takiego nie widze...nie ten target

- skoro firma nie zarabia...to co kiedyś w przyszłości kolejny dodruk???
A jeśli tak to nominał 0.10 zł a kurs 0.08 więc nikt tego nie obejmie...

- Rosiński sypie ....śmieszne ilości po 200 tys za 16-20 tys złotych ...tylko tu nawet po 0.08 zł brak popytu więc nie ma jak z tego wyjść z większej ilości...a skoro sypie 20% poniżej nominału...to dla mnie nic dobrego to nie wróży..

Oczywiście to moja prywatna opinia i każdy decyzję musi podjąć sam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MUNAR -4,04% 0,50 2025-10-03 16:44:26