jw.
puszczenie zawieszonych notowań wtedy ok połowy listopada 2017 r postawiło KNF w sytuacji, że naraziło drobnych akcjonariuszy na dalsze straty i dopuściło dalszą wyprzedaż akcji będących w posiadaniu wiadomo kogo.
I tutaj nie będzie już haha hehehe bo to nie jest śmieszne.
Spólka wtedy została zmuszona do opublikowania informacji kto sprzedawał i wyjaśnić sytuację z listami intencyjnymi. W tym komunikacie to co ja od samego początku pisałem, że może niezbyt jasno i prawniczymi zwrotami swoich doradców, że żadnych listów intencyjnych nie było, kwoty które podali sami sobie znanym sposobem wyliczyli na podstawie nie wiadomo czego, może wzięli kosztorys budowy i skalkulowali wszystkie materiały od betony na fundament bo grzejniki hahaha
niestety naganiacze co każdy może sprawdzić dalej nie odpuszczali i z niestety niezbyt miłą ale satysfakcją powiem I KTO MIAŁ RACJĘ !
Zresztą to co już pisałem w październiku i listopadzie ziściło się z nawiązką. Teraz czekam na to co pisałem kilka miesięcy temu, o tym że będą wnioski wierzycieli patrząc na zobowiązania ma spółki ( I TO PONOWNIE SIĘ SPRAWDZIŁO w 100%) które doprowadzą do tego co jest tu nieuniknione !