13 grudnia 1981 roku - Pierwszy dzień Stanu Wojennego w Polsce, który tak naprawdę , trwał do MARCA 2019 roku. Kiedy to zmieniono jego miano , na " CURVID - 19 ".
Podczas tych 38 lat stanu wojennego zginęło w Polsce i poza nią , kilkanaście tysięcy Polaków. Od początku owego CURVIDA liczba zamordowanych liczy już kilkadziesiąt albo i kilkaset tysięcy naszych rodaków. Rzeź Pragi i Woli to mały pikuś , wobec tego , co jeszcze nas czeka , podczas trwania tego QREWSKIEGO , żydowskiego geszeftu , pod nazwą CURVID- 19.
Czy mamy nadal pozwalać na eksperymenty dokonywane przez następców dr MENGELE i jemu podobnych ? . Robimy protesty podczas których pachołki okupanta wyłuskują nas
pojedynczo przy całkowitym braku jakiejkolwiek reakcji innych protestujących . Zamiast ratować człowieka stoją bezczynnie i patrzą jak dwóch pachołków wybiera im z ich kilkuset osobowej grupy człowieka i ciągnie po bruku , kopiąc i paraliżując go prądem z paralizatora . TAKA sytuacja , która widziałem na własne oczy wydarzyła się podczas manifestacji w KARPACZU. Nie będę tutaj wymieniał organizatorów z imienia , bo nie o nich mi chodzi, Robią za nas i dla nas , dobrą robotę i chwała wielka im za to . Chodzi mi o tych którzy bezczynnie patrzą i pozwalają jak im sprzed nosa dwoje pachołków ( w tym jedna BABA ) zabiera kolegę i na ich oczach dokonują na nim rozboju. A ci mocni w pyskach wrzeszczą nadal i STOJĄ w miejscu sparaliżowani strachem jakby im nogi korzenie zapuściły w asfalt. .
Gdzie nasza polska ODWAGA - HONOR i OJCZYZNA ? . Kiedy to jeszcze niedawno w 1939 roku w bitwie pod WIZNĄ JEDEN Polak stawiał czoła przeciwko 40-tu niemcom. A dzisiaj QRWA TRZECH Polaków, BOI się JEDNEGO żyda. Wstyd QRWA na cały ten PŁASKI GLOB. Kosmici patrząc z góry na nas , sikają ze śmiechu.
OBUDŹ SIĘ WRESZCIE POLAKU i BĄDŹ SOBĄ , !!! TYLKO razem w grupie możemy nie dać się zniszczyć !