Współczuje wiem Jak sie czujesz , coś o tym wiem życze ci z całego serca zebyś do odrobil w dobrej pracy w miare szybko poki to nie jest jakas duza kwota... Powiem ci szczerze ja daxa odpusciłem realnie bo mialem inne pozycje ale otowrzylem sobie konto demo w alior banku bo tam tez w nocy chodzi... i napisze tak na pocztku jak jechali pod 10700 zaczalem pakowac L potem jak podeszli pod dołek ktory trzymali do samego konca dnia wzialem odwrocilem l i sie przezucilem na s rano czulem luke i tak było z tym ze jak patrzylem na wykres zejscie w okolice 10.245 sie spodziewalem ale nie spodziewalem sie na 10.024 jak stawialem L to mnie powycinalo jedynie co mnie uratowalo ze sie obudzilem o 4 rano i zoaczylem to cene to odrazu zaczalem pakowac l zeby odrobic i udalo sie fakt ze to demo ale mozna sie czegos nauczyc... .. Wiecsz co jest najgorsze takie ślęczenie rzy kompie nauka patrzenie granie poswiecenie nerwy .... Forex To Ku.... trzeba być cwańszym od nich dlatego wydaje mi sie ze rok czy dwa pracy przy wykresach cos daje ale jeszcze do tego wyczucie bo at swoja droga patrzyc co moze byc ale druga polowa sukcesu to czucie dlatego ciezko to idzie... i nie da sie tak wszystkiego i juz w własnego doswiaczenia wiem ze nie wolno sie pakować na maksa bo nigdy nie wiesz czy to koniec spadkow czy wzrostow ale to juz GLOWA z tym tez pracuje ja pokii co pomału odrabiam to co mi zabrali ale tez mam juz dość tego... z tym ze ja mam kure... charakter nie odpuszcze tego nawet jak sil brakuje cos postanowiłem i jakos do tego bd dążył ..Wrrr Szkoda ze Cie powieźli Ja wolałby, żeby wiecej takich baksów niz żeby bylo to co jest masakra POWODZENIA CI Zycze i zycze ci jak wrocicsz zebys złapał daxa przy 8 tys pkt na gore bo zejscie w przyszłym tyg nizej 10 kola wisi jak tralala i nie zdzwiwie sie jak zobaczyy 9400 ?:) Duze A potem Dużę B I konczoace C
http://stooq.pl/q/a/?s=fdx.f&i=w&u=14987842