Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,16 zł , zmiana od tamtej pory: 8 025,00%

czekam, Wild Colors szansą

Nie poddam się, mam gdzieś te wszystkie naganiające wypowiedzi, zarówno odnośnie kupna jak i sprzedaży, jeżeli ktoś ugrzązł w tych postach niech jak najszybciej wyrzuci je z głowy. Sytuacja w spółce jest słaba, nie da się temu zaprzeczyć. Kolejna emisja nadszarpnęła zaufanie do Mgames, wciąż nasuwa się pytanie o to co zostało zrobione za pieniądze z poprzednich emisji. Na to pytanie nigdy nie będzie prostej odpowiedzi.

Być może już by mnie tu nie było, nawet jeżeli miałbym ponieść srogą stratę gdyby nie możliwości... Tak możliwości, które są i w które możecie bądź, nie musicie wierzyć. Pewne kroki, które poczyniła spółka dają szansę na to że sytuacja się odwróci. Kluczem jest premiera Nat Geo wild colors, niby błaha apka a może spowodować duże zamieszanie wokół spółki. Sprawdzając app store National Geographic mocno kuleje jeżeli chodzi o aplikacje mobilne, tak wielki konglomerat prasowy, telewizyjny i internetowy powinien mieć bogate portfolio różnych mobilnych programów. To wielki potentat materiałów na gry, apki i wiele wiele innych, właściwie to ogromny potentat. Jeżeli "głupie kolorowanki" wypalą być może mgames nawiąże długą współpracę o czym zresztą ostatnio wspominali. Czy wy też to dostrzegacie? Ja sam na podstawie materiałów i tematów związanych z National Geographic wymyślił bym milion gier i apek. Tematyczne Apps łatwo się wypromują w objęciach takiej marki, nie zaginą wśród setek milionów innych jak to mogło być w przypadku facebooka.
Ja jeszcze nie straciłem nadziei. Wielkie zmiany są bolesne ale tylko one mogą wywindować nas na szyty. Nie jesteśmy w czarnej dupie, będzie się działo! Wszystko zależy od najbliższej premiery. Oby ukraińce dobrze programowały, a mgames kierował jak należy. Niech nas Bóg ma w swojej opiece, a mgames niech robi wszystko aby nie zawieść akcjonariuszy.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MGAMES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.