Zarząd Bridge Solutions Hub S.A. z siedzibą w Warszawie ("Spółka") informuje, iż Spółka zawarła umowę nabycia przedsiębiorstwa we wczesnej fazie rozwoju, tj. zorganizowanego zespołu składników niematerialnych i materialnych przeznaczonego do prowadzenia działalności gospodarczej w branży automotive - dystrybucji i sprzedaży komponentów do samochodów.
Zamiarem zarządu jest, by działalność związana z nabytym przedsiębiorstwem prowadzona była obok dotychczas wykonywanej działalności Spółki i nie wpłynie w żaden sposób na dotychczas prowadzoną działalność Spółki, w szczególności na prowadzenie i rozwój projektu Wpadaj.pl.
W ocenie zarządu, nabycie przedsiębiorstwa i rozpoczęcie dodatkowej działalności pozwoli zwiększyć przychody Spółki i pozytywnie wpłynąć na wyniki finansowe Bridge Solutions Hub S.A.
I fragment, że przedsiębiorstwo jest we wczesnej fazie rozwoju a robi 0,6m w pierwszy kwartał przy kapitalizacji około 5m, spółka z NewConnect, przypominam. Na razie naganiam, bo warto, ale za jakiś czas nie będę już taki miły i będę naganial, żeby upłynnić po znacznie wyższym kursie. Ludzie, dajcie se spokój z tymi gniotami co tylko produkują espi, tu jest pieniądz. Ale żeby nie być tylko jednostronnym, to zaznaczam, ze spółka ma bardzo mała płynność, więc możliwe są różne scenariusze, konsolidacja jakiś czas lub nawet spadek kursu poniżej 3 złote, znów konsolidacja i wzrost albo skok na dniach. Ta spółka NIE JEST absolutnie na krótki termin dla spekulantów. Dla dobra waszych portfeli, nie wchodźcie, jeśli nie wchodzicie mała częścią portfela a wasz horyzont inwestycyjny nie liczy się przynajmniej w kwartałach. Mały kapitał plus długi termin, taka jest rekomendacja moja, robaczka co tu siedzi. Kupiłem na espi o przedsiębiorstwie i usrednilem w górę na wynikach, i zostawiam mały kapitał na kilka kwartałów. Może wypali, może nie wypali, ja stawiam że wypali, ale to jest moja gra i żadna rekomendacja. Każdy podejmuje decyzję na własną odpowiedzialność.
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do dyskusji,
Zozole