akcji jest ponad 5ml, z tego investcon i cebula moze miec 1ml, ulica mogła złapac 2-3ml ale sporo juz oddało , szacuje ze ulica ma góra 1-1,5ml a to oznacza ze reszta pochowana na słupy podprogowo, ujawnia sie przd walnym , duzo sie pisało o odwrotnym przejeciu lub o przejeciu zwykłym , widac ze to jest bardzo prawdopodobne, to nie jest procec 4 sesji ale długo terminowy , ciągnie sie od połoqy stychnia a do walnego zostało 3 tyg , widać ze kurs nie spada ale zaczyna isc w góre , to swiadczy o czyms pozytywnym, powinniśmy sie spodziewać przed walnym informacji pozytywnych , spóka jest tania, nima długów, to co robi nie ma znaczenia , ta sama sytuacja była z legal streamem ....rok temu 7 gr za akcje i wszyscy wołali ze do piachu , ja kupowałem i grałem bo nie inwestuje na longa , a gdzie dzisiaj jest kurs , kurs na sgm spadł i zaczyna marsz w góre , ci którzy cos sie znają zapraszam do dyskusji , ktos kontroluje kurs , to moze byc kwestja godzin lub kilku sesji na mocny wzrost , to jest dobry moment na rozpczcie uśredniania, bo usrednia sie od dołka w góre to tak dla początkujących