Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  28,00 zł , zmiana od tamtej pory: 80,36%

Coś niespotykanego

To jak na skup 200 tys. akcji akcji przez Pana Foltę zareagowały trole przejdzie do historii. Beczą i ryczą od piątku pytanie po co bo nie mają akcji i dla nich spółka jest nic nie warta, dlatego siedzą tutaj od rana do nocy? No chyba nie- każdy może odpowiedzieć sobie sam. Kurs jutro pokaże swój kierunek i cudze ujadanie i wypełnianie pampersów tutaj nie pomoże. Bo trzeba nie mieć piątej klepki żeby uważać że skup 200 tys akcji po aktualnej cenie nie jest MEGA POZYTYWNĄ informacją. Z reguły takie pakiety sprzedaje się po cenie niższej. Sam ostatnio dobierałem wszystkim którzy tutaj ujadają po prostu polecam iść na inne spółki bo po co tutaj sterczeć skoro podobno sprzedaliście swoje akcje i widzicie kurs na poziomie jednocyfrowym. Jesteście tutaj za pokutę ??? hihihi. Ja gdy sprzedam dane akcje nie mam w zwyczaju spamować na forum.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ELEKTROTI -2,32% 50,50 2025-10-13 17:02:57
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.