Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,45 zł , zmiana od tamtej pory: 11,43%

Co teraz, sprzedać czy trzymać

Szczerze powiedziawszy co mówi prezio to niech mówi, ale.
1. Jakby umowa z epic była skonstruowana ok to za pół roku rok gra mogła by trafić na steam i nie trzeba by było robić emisji, tylko cierpliwie czekam
2. Jak chcą pozyskać kasę żeby wykupić wyłączność epica to może i ok, ale jakby mieli kasę z ostatniej gry to po co robić emisję, czy cdpr robił emisję po cyberpunk?
3. Jakby kondycja spółki była ok to wzięli by kredyt trochę z kasy i epic można by wykupić.
Podsumowując na chwilę obecną kondycja spółki wygląda w moich oczach kiepsko, bez epica już by nie mieli na lordsa2, teraz chcą wydymać epic i przy okazji nas. Jedyna pociechą jest to że w perspektywie wyśmienitej premiery i robienie kolejnych gierek może za rok lub dwa ta spółka odetchnie i bd zarabiała konkretne pieniądze za gry a nie wiecznie z emisji kredytów i dobroczyńców. Dlatego mam niesamowity mętlik w głowie, średnią mam poniżej 1,50zl ale nie mogę przetrawić informacji od 3zl jakie tu są, gdyby nie one to kurs myślę że po 4 zł by już latał. Co robić hej

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CIGAMES -2,00% 2,45 2026-02-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.