Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,09 zł , zmiana od tamtej pory: -31,22%

$ co po połączeniu....

Dzień dobry. Przede wszystkim życzę Wam spokojnych radosnych świąt i chwili odetchnienia.

Po drugie najważniejsze jest czy spółka podpisuje jakieś kontrakty na granulat bo wtedy będzie dobrze niezależnie od tego czy kupimy po 5 czy 25 groszy. Jeśli to spekulacyjne podbicie to szalu nie będzie a jeśli jest coś na rzeczy to nasze dywagacje nie mają sensu i tak czy siak idziemy na 50 groszy.

Po trzecie nikt na forum nie mówi prawdy bo to forma manipulacji. Jedno piszą że kouja a sprzedają itd itd w sposób mniej czy bardziej finezyjny jest to manipulacja.

Ja naprawdę uważam że Wartością dodana są w Polimerach ludzie i dlatego kupiłem. I mogę domniemywać ze z czasem raczej zarobię moja teza jest taka że chyba bardziej prawodposbne jest ze akcje są skupione liczę na przekroczenie progów. Ale pamiętajcie nam jest ciężko bo to nie my piszemy komunikaty.

Część osób boi się tak jak ja ze sprzeda i w dniu W zostanie bez akcji i przeczuwa że wtedy straci. Bo ogłoszenie dotyczące granulatu to w zależności od ponownej wyceny to x 2 do x 5 w krótkiej perspektywie. Jest możliwe że część osób domyślając się nazwijmy to tak że będzie dobrze mogła skupić większość akcji czas pokaże bo ostatecznie wszyscy się dowiemy czy im się udało czy też nie. Z tym że niewielka część zachowa akcje a większość będzie na gotówce akurat w tym dniu. No to tak bywa z życiu. Czas pokaże. Rzeczywiście w planie połączenia są daty nie rozczytałem tego dokładnie i byłem zaskoczony szybkim zwołaniem nzwa. Mnie interesuje kto z forum. Pojedzie na nzwa kto będzie miał ile akcji czy podprogowo będą jakieś zmiany czy ktoś przekroczy próg.

Jeszcze raz wesołych świąt ja wierzę w spółkę i zysk dwa grosze mnie nie interesuje poza tym mając tyle milionów akcji nie da się wszystkiego kupić czy sprzedać co bym nie zrobił to był żałował wolę poczekać

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CTEGROUP 3,72% 0,04 2025-10-31 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.