Ciekawe jak szybko "jutubowi analitycy" zaczną analizy OTS wieszcząc hossę na akcjach spółki :-) ???
Wydaje się, że przez wyniki za 2022 r. a przede wszystkim przez informację o WYSOKOŚCI DYWIDENDY w najbliższym czasie o Firmie powinno zrobić się głośno.
W konsekwencji można spodziewać się napływu świeżego kapitału (w tym oczywiście spekulacyjnego), czego efektem w krótkim czasie będzie podbicie kursu na nowe ATH. Przypominam, że w 2016 roku kurs akcji otarł się o 35 PLN.
Jednakże to wszystko to dopiero będzie POCZĄTEK. Biorąc pod uwagę aktualne otoczenie OTS skazany jest na sukces!
Jestem przekonany, że cierpliwi zarobią i to ZNACZNIE...
Swoją drogą, ciekawi mnie kto po tak dobrych wynikach + informacji o sowitej dywidendzie oraz jeszcze lepszych perspektywach będzie chciał dzisiaj sprzedawać walor?
Wy naprawdę zadowolicie się wzrostem o te marne 10-15%. Serio???
Jak dla mnie dzisiejsze wzrosty będą POCZĄTKIEM a nie końcem pompowania kursu.
Także proponuję schować ręce po cztery litery, opanować emocje i spokojnie obserwować jak kurs puchnie.
Jednakże jeśli grupa spekulantów zepchnęłaby walor poniżej poziomu wczorajszego zamknięcia mam już ustawione zlecenie kupna. Także śmiało! Czekam na Wasze TANIE akcje...