Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,55 zł , zmiana od tamtej pory: -30,18%

Cisza jak w bibliotece

Obroty umarły. Wszyscy co mają papier liczą na Magnę i jej 100 baniek? Dziwne. Firma podpisała fajną umowę z pocztą polską, a akcje bez odzewu. Te ruchy (60, 65, czy 50 groszy) to jest jedna chwila do odrobienia jak ktoś kupi większy pakiet akcji. Ja wiem, że zarząd to darmozjady, ale jak państwowa spółka w roku wyborczym podpisuje z kimś umowę to dla mnie to dobry znak. Nie mam za wielu akcji tu, ale liczę to okażą się wisienką na torcie za jakiś czas. PS: patrząc na fora innych spółek to w sumie tam dużo tematów ale tylko dlatego ze 2-3 baranów się kłóci, więc może cisza tutaj nie jest taka zła :D

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
OPTIGIS 0,00% 0,38 2023-12-08 13:46:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.