Na logikę wogóle mało jest akcji w obrocie , większość sprzedanych po 2 zł, trochę po 1 zeta.
Moim zdaniem nie myślą chyba że odpkupią te sprzedane po 2 po 1 albo niżej. Myślę ze stawka jest zupełnie odwrotna - mało akcji a więc docelowo wywindować będą chcieli je b wysoko - uprzednio jak najwięcej odkupując poniżej 2 zł a potem mając już wszytko u słupów wypchnąć pod niebiosa, jak zegrek się spodoba to nawet po 10. Potem albo drogo nowa emisja albo powoli upchnąć na górce.
Innego celu tu nie ma chyba , celem Planety nie był chyba skok na ten 1 mln z emisji na wejściu- gdzie tu sens. Teraz tyle dotacji, taki ruch w interesie ?
Bez sensu. Skup akcji tak wcześnie zpowiadany też jest bez sensu jeśli chcą tanio kupić.
NO cóż trzeba obserwować bo coś tu się będzie działo - ruch w interesie jest i dużo srok za ogon połapanych, a PR ten Boddie ma niezły - mimo , że nic jeszcze nie ma........
Ja mam kilka akcji- miałem zamiar dokupić jak tak spadło ale nie zdążyłem , teraz się przyglądam czy wsiąść do tego pociągu. Już raz tu zarobiłem ale miałem malutki pakiecik- szkoda.
Zapraszam do dyskusji. Jakie Wy macie przewidywania?