Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,15 zł , zmiana od tamtej pory: -97,67%

Ciekawe, czy sie to ukaże????

Dziwne to , wczaraj było..Usuneli moje wpisy wieczorem i nie umiałam odpisywać..Nie bede snuł teori spiskowych.Jestem znów i jest ok.Piszecie o różnych rzeczach...Na wątkach zgłajcie akcje zgłaszalisci...Na telefon też przyszło dużo sms..Powtórnie APELUJE...Wysyłajcie sms z akcjami na tel 577 794 619- który został założony tylko do tej akcji..Z pamoa akcjonariuszami jestm już w kontakcie...Dlaczego o to apeluje..Na necie cięzko sie z kimś skontaktować..Teefon daje szanse szybkiego porozumienia sie,,,Piszcie , dzwońcie....Tworzymy tą akcje by sie sprzeciwstawić , zakusom zarządy Redana...Już raz Kurs spadł z kwoty 8 zł do 0,85 zł..Teraz jest podobnie.Redan Pan Kruszyski wycenił na 7 zł...Co chcą nam dać2,07 .A przecież ludzie wierząc mu inwestowali w to nawet po 4 zł.Obracali naszą kasą i teraz mówią nam .Spadajcie..Policzmy Txm wyceniono na 4 częśc modowa niech ma 2 zł A nam dają 2,07 Ale kasy im zostaje ????Zbierajmy te akcje na sms...Potem pomyślimy kto nas będzie reprezentował.Sii ????Może koledzy z Polcoloiit nam pomogą..Jesli możecie , odezwijcie sie..Jacek

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
REDAN 0,00% 0,05 2025-05-02 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.