Rzadko tu zaglądam, bo poziom jakości wpisów jest na żenującym poziomie.
Zastanawia mnie tylko jedna kwestia. Czemu mają służyć te kretyńskie wpisy co niektórych? Mamy takich "orłów" jak: InoPanocku, Ojciec_dyrektor, brudna_pala. Poziom intelektualny prezentowanych wpisów nie mieści się w żadnych ramach. Nawet poproszona sztuczna inteligencja nie była w stanie wymyślić równie badziewiastych wpisów co te 3 NICK-i.
Kto o zdrowych zmysłach poświęcałby i tracił tyle czasu przed monitorem na wymyślanie tych płytkich i w ogóle nie śmiesznych tekstów? Od ładnych kilku miesięcy non stop, dzień i noc, świątek piątek czy niedziela produkują się wypisując kompletne bzdury beż żadnego ładu czy składu? Komu by się chciało tracić swój czas na takie teksty.
Według mnie powód jest jeden: zepchnąć mądre wpisy na sam dół, zniechęcić do spółki i odebrać akcje ulicy. Potwierdza to układ zleceń jaki widzimy od kilku miesięcy, gdzie podaż spycha kurs w dół z równoczesnym uruchamianiem popytu niżej.
Nazwy tych "3 muszkieterów" są nie przypadkowe, ich adresy IP też są tożsame sugerując, że pisze to jedna i ta sama osoba.
Po co więc ta cała maskarada? Myślę, że niedługo się przekonamy, gdy zaczną pojawiać się nowe informacje ze spółki, a kurs zacznie rajd na północ. Coraz bardziej jestem przekonany, że rajd ten będzie niezwykle spektakularny, bo za dużo "ktoś" włożył czasu i energii, żeby pozostawić to ot tak.
Zapewne zaraz się uaktywnią te NICK-i, żeby mój post zszedł jak najniżej ale liczę, że wcześniej przeczyta go kilku inwestorów mających pewne przemyślenia. Dlatego nie oddaję żadnych akcji dokupując co chwila po parę sztuk. Liczę na bardzo sowity zysk ale trzeba się będzie uzbroić w cierpliwość. Czy mam rację? Zobaczymy.....