Forum Giełda +Dodaj wątek

Chyba dziś nastroje już dużo lepsze..taka jest giełda!

W piątek to już wielu tutaj ogłaszalo defintywny nieciekawy koniec. To było widoczne przesilenie.
Dziś wolumen spory i t mnie nie dziwi, wzrosty spore tuż przy widłach, a strach i zniechęcenie było zapewne spore więc wielu oddało.

Ja tymczasem trzymam. Oczywiście nie wiem o co chodzi...taka ta giełda już jest.
Ale spółka taniutka, dewloperzy są w modzie a ceny wraz z pompowaniem koljnej anki tanim pieniądzem powoli znowu odbijają od dna. Zauważcie że nawet na Łotwie z gigantyczną emigracją sytuacja się ustabilizowała, a z Polski takie tabuny ludzi nie uciekły + Nimcy coraz śmieliej tu inwestuja a nwet się osiedlają.

Poza tym spółka jest na GPW a to wartosc sama w sobie.
Tak więc, jeżeli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze. A czy w takim razie ktoś móglby przegapic zagarnięcie więksości akcji spółki, gdy jej kurs był po kilkadziesiąt groszy a kapitalizacja kilka mln zł...jeszcze niedawno kilka razy mniejsza.
Czy w razie jakiegoś byle planu...nie można na tych akcjach sowicie zarobic?

Otóż, ktoś zbierał. Sólka na razie nie bankrutuje, ja stawiam na to iż ktoś to wykorzysta.
Krótko mówiąc, ciekawe kto to skupował i skupuje naddal...Szwecja?

Pozdrawiam poważnych inwestorów!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
REINHOLD -14,49% 0,06 2025-10-08 11:39:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.