Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  5,38 zł , zmiana od tamtej pory: 29,00%

chodzik księżycowy co został kamerdynerem teraz jest KOLOROWYM-WIATREM

Dnia 2009-06-17 o godz. 10:24 ~chodzik księżycowy napisał(a):
> ...Netia moi Panowie zakończy wzrosty na poziomie około 19 złotych.
>
> Kto jeszcze nie pękł ze śmiechu niech podniesie rękę. Nie widzę nikogo, znaczy smiejecie się aż Was brzuchy bolą nieprawdaż ? Macie tu ze mnie niezły ubaw na tym forum, ale cóż zrobić jak wielokrotnie pisałem chodzę sobie po księżycu a z tej perspektywy widać to czego Wy na ziemi nie dostrzegacie.
> Jest to ogromne wyzwanie dlatego też zaraz z Waszej strony posypią się pytania a na jedno bardzo trudno mi będzie w tej chwili odpowiedzieć, piszę w tej chwili ale z czasem kiedy formacja zacznie się wypełniać wszystko będzie możliwe.
> To czego na dzień dzisiejszy nie wiem brzmi KIEDY ?
> Wszystko pozostałe jest nad wyraz czytelne i zrozumiałe no więc zaczynam.
>
> Analizujemy wykres dzienny Netii od chwili wejścia na giełdę na poziomie okolo 120 zł.
> Widać wyraźnie pięć fal spadkowych, a ostatnia piąta podzieliła się sama w sobie na pięć części. Jest to przypadek który należy wykorzystać, ponieważ niesie on w sobie pewną prognozę na dalsze lata i zachowanie spółki. Przypadek pięciu fal z których piąta uległa wydłużeniu. Uwaga teraz dno tej fali piątej to 2,09 zł dnia 09.10.2001 ( czyli wcale nie najniższe dno na wykresie jest tutaj ważne szanowni koledzy ). Teraz rozpoczyna się korekta płaska rozszerzona a jej fala A jest bardzo dynamiczna, bo stanowi pierwszą reakcję na ten ogromny spadek i odbicie kończy się na 7,80 i tu przychodzi opamiętanie. Fala B ustanawia nowe dno w okolicach 1,50. Wszystko co od tej pory się dzieje to fala C korekty, która musi (użyję tego słowa jeszcze raz z pełną premedytacją MUSI) skończyć się w okolicach pierwszego wydłużenia spadkowej fali piątej. Rynek jednak czeka ,ponieważ w spółce nadal dzieje się źle. Czeka na poprawę sytuacji fundamental-nej. Ta jak wiemy nadchodzi właśnie obecnie i rokuje na najblizsze lata całkiem dobrze zyskiem na poziomie netto w roku 2010. Fala C jak wiemy powinna podzielić się na pięć części, tak więc dzieli się od najniższego punktu wykresu do około 6 zł dnia 09.12.2005 jako pierwsza, potem spadek do 1,90 jako druga, a obecne wybicie w górę stanowi część fali trzeciej ( jak widać i tutaj zgodnie z zasadą fal trzecia fala jest najbardziej dynamiczna ).
>
> Dobre sobie dlaczego ja to wszystko robię ? Chyba dlatego, że Was tak lubię za te wypowiedzi emocjonalne ale przecież taktowne . Bardzo Was lubię i daję wszystkim możliwość zarobienia ogromnej kupy kasy a pakuję w to całą moją wiedze i doświadczenie. Czekam na zaproszenie do dobrej knajpy w Warszawie ( na Wasz koszt oczywiście )
>
> Pozdrawiam
> Chodzik Księżycowy
>
> PS. Jakimś dziwnym trafem poziom 19 złotych stanowi 0,146 spadku od maximum do minimum. Jest to bardzo istotny współczynnik Fibonacciego. Taki sam współczynnik należy zastosować przy obliczaniu od max do końca fali piątej wydłużonej .

..........................................................

kolorowy-wiatr jako chodzik księżycowy już 7 lat temu falę C rozpisywał i dla Netii 19 zl zapowiadał.
Ta FALA C tej jego mania o której od wielu lat pisze (bez względu na to czy spada czy rośnie).
Teraz spadło to on twierdzi, że przewidział. Szkoda tylko, że kurs Netii jak i cały ogrom tych jego pseudo analiz tej jego trafności nie potwierdza : )

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NETIA 0,00% 6,94 2021-07-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.