Witam wszystkich.Prawda jest taka że Chłop z Mazur posiada bardzo duża wiedzę na temat spółki nikt nie mógł odgadnąć z półrocznym wyprzedzeniem kursu spółki nikt oprócz naszego Chłopa ponieważ:
1. wiedział że wymiana akcji będzie na tym poziomie czyli 0.1 zł
2. tym samym zdobył zaufanie wielu graczy którzy uratowali kaskę dzięki niemu
3. jak sam przyznał udzielał się na tym forum nie bez powodu jego cytat!!!!!!!!!!!
Niniejszym chciałem podziękować Wam za możliwość zarobienia super kasy na Pronku.
Zacząłem kupować troszkę za szybko, bo po 0,21, ale średnią miałem ok. 0,18 PLN.
Nie udało mi się już więcej zbić, więc ten poziom uznałem za rozsądny.
Dzisiaj zrealizowałem zyski. Procentowo może nie duże (niecałe 100%), ale jak na ponad 8 miesięcy ciężkiej roboty, to chyba mi się należało, prawda...?? :))))
Sumka 6 cyfrowa, z czwóreczką z przodu. Oczywiście CZYSTEGO ZYSKU. :))))
Po zarobieniu kwoty marzenie miał zniknąć z forum ale tego nie zrobił znów jego cytat!!!!
Dziękuję Wam, moi mili, za udział w tym przedsięwzięciu. I za podbitkę, którą zrobiliście. Bez Was by mi się nie udało.
Jutro zmieniam nicka i IP - i otwieram nowy rozdział w swoim spekulanckim życiu. Jeszcze nie wiem, na której spółce, bo mam aż 4, nowe typy...
Aha. I na serio nie mam na imię Wojtek. Ale i tak Was pozdrawiam.
I jakimś cudem zmienił zdanie i dalej udziela się na forum codziennie pisząc jakie dziadostwo kupujemy i ile pieniędzy to już straciliśmy trzymając akcje!!!!!!!
Odpowiedzcie sobie na pytanie czy siedzicie na spółce której papiery was nie interesują i nie mówię tu o zaglądaniu o czasu do czasu tylko o codziennym poświęcaniu kupy czasu na doprowadzaniu akcjonariatu do furii swoimi wpisami!!
Nie pisze tego aby ktoś kupił lub sprzedał bo nie posiadam takiej wiedzy o Pronku jak Chłop!!!!!!!!!!!!! Ale wkurza mnie obecność na forum zwłaszcza Chłopa który twierdzi że jest tu po to tylko aby nas ostrzec bo jest to największy spryciarz tutaj i nie zdziwcie się że za jakiś jakiś czas będziemy mieli Déjà vu jak Chłopek znowu się pochwali i nam podziękuje za kilka miesięcy współpracy i napisze w jakim przedziale zbierał i ile zarobił dzięki nam hiihhi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam wszystkich :)!!!!!!!!!!!!!!!!!!