Forum Giełda +Dodaj wątek

CHŁOP POWIEDZIAŁ

Autor: ~chłop z mazur [217.197.76.*], 2012-01-06 22:28
A skąd wiesz, że sąd wysłał uzasadnienie do PKO?
Re: Historia się powtarza------wielkiej emisji nie bedzie------SPRZEDA
Autor: ~zbycho- [83.6.174.*], 2012-01-06 23:16
tego jestem pewien i wysłał 30.12.2011

i
Autor: ~chłop z mazur [217.197.76.*], 2012-01-06 23:25
No to jak jesteś pewien, to zmienia postać rzeczy...Tak samo, jak tego, że tu zarobisz...??

A tak na poważnie: a co ma sąd zrobić? Jak Wierzyciel złożył wniosek o uzasadnienie, to musiał mu je wysłać. Ale, jak już pisałem wcześniej, to i tak nic nie da.

Pekao się wkur..w.i.a, bo wie, że wejście w układ z diabłem, jest dla nich gorsze, niż w przypadku, gdyby była upadłość likwidacyjna. Wtedy poczekaliby dłużej, ale dostaliby realnie więcej. Moim zdaniem.

Ukłonem w ich stronę była transakcja z budynkiem i myślę, że po to właśnie rabbity cisnęły z nią przed końcem roku, aby ich ugłaskać i załagodzić problem.

Według mnie PKO nie złoży zażalenia. Względnie, jak złoży, sąd je natychmiast odwali.

Zbysiu, nie martw się: UKŁAD JEST PEWNY. Mówi Ci to chłop z mazur, a wiesz doskonale, ze mi można zaufać...
Autor: ~zbycho- [83.6.174.*], 2012-01-06 23:25
tz ż e PKO może popsuć szyki ------wiem ze chcą akcji

Maja czas 14dni od doręczenia na żlożenie zazalenia .

CO BĘDZIE DALEJ ZOBACZYMY------ale WIELKI PLA EMISJI wisi na włosku
Autor: ~chłop z mazur [217.197.76.*], 2012-01-06 23:31
Zbycho, emisja będzie, tak samo z resztą, jak i będzie układ. Zrozum to w końcu. Tu karty są już rozdane parę miesięcy temu...
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

CHŁO POWIEDZIAŁ -====ZAŻALENIA nie bęszie === jest

CHŁOP.............................==EMISJA BĘDZIE=== nie będzie

CHŁOP STRASZY ile wlezie i po co i dla KOGO

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
REGNON 22,41% 0,80 2020-09-30 02:00:00