Cześć
Inwestuje na giełdzie już długi czas...miewałem wzloty i upadki jak każdy tutaj. Dzięki analizie technicznej i fundamentalnej spółek zacząłem zarabiać spore pieniądze. Wiem, że jest tu wielu takich jak ja kiedy zaczynałem swoją przygodę z giełdą...chciałbyś zarobić ale najczęściej kupujesz na górce, nie potrafisz określić kiedy wejść w spółkę a kiedy wyjść. Kupujesz to spada, sprzedasz to rośnie...skad ja to znam ;) Wiem jak trudne są początki na giełdzie dlatego postanowiłem pomóc. Moja oferta wygląda następująco.
Podaje swój numer maila i zbieram osoby, które chciałby zarobić. Następnie za DARMO podam nazwę spółki, która w najbliższym czasie pozwoli zarobić od 50 do 100 proc...w trochę dalszej perspektywie kilku miesięcy nawet 1000 proc. Na bieżąco będę podawał poziomy wyjścia czy zadowolisz się 20 procentami czy będziesz czekał dalej zależy tylko i wyłącznie od Ciebie ale ja będę na bieżąco pisał co i jak.
Zapytasz...no ok filantrop się znalazł...tak masz racje nie ma nic za darmo...ale podchodzę do tematu uczciwie. Po zakończeniu kampanii z tą spółką oddasz mi 10 % swojego zysku...dla Ciebie zostaje 90 %. Myślę, że to uczciwa propozycja. Kiedy potem znowu wyszukam ciekawą społkę podam znowu jej nazwę i temat powtórzymy. Nie jestem naganiaczem, zależy mi na dłuższej współpracy z której obie strony będą odnosić profity. Posiadam też akcje spółki, której nazwę podam więc wszyscy jesteśmy na pokładzie i wszyscy ponosimy równe ryzyku. Dla uwiarygodnienia się na życzenie będę przesyłał screen na jakim pułapie mam zakupione akcje.
Decyzja należy do Ciebie jeśli jesteś chętny do współpracy to zapraszam,,: poznanska@onet.com.pl