... nic prostszego , ściągnijcie gierkę która jest bardzo dobra ! i kupcie trochę wirtualnych pieniędzy w grze. Wydacie kilka - kilkadziesiąt złotych , nie dość, że pogracie to szybciej będzie info , że gra w krótkim czasie zwróciła się . Jak masz jeden z drugim akcje na których już masz zarobek to odejmij od tego kilkadziesiąt zł , a zwrócą ci się z niezła nawiązką. Jak to polak, tylko narzekać i nic od siebie .. Firma jest czysta i klarowna , wałów nie robią ,a w grach robią dobrą robotę ! Te słupki powinny być inne. Polska powinna być w top 10 grossing, a nie patrzeć tylko i narzekać .... . Mam tę grę , wydałem w niej trochę grosza i nie wydaje mi się abym był "jeleniem" . Gra jest świetna i się z pewnością szybko i dobrze przyjmie !
A ci co im sie wielce tnie rada ... zmieńcie telefon albo system bo android to takie dziadostwo które robi problemy wszędzie , szczególnie jak ktos ma jeszcze pięknego lolipopa . Jak telefon jest dłużej użytkowany do zwyczajnie się ten system zapycha i nic normalnie już nie chodzi... U mnie choć system nawala , gra chodzi super !
No to panowie i Panie , chwyćcie za telefony i wydajcie trochę kasy na nią aby choć trochę podziękowac i wesprzeć dobrą firmę z wejściem świetnego produktu. To takie proste... W końcu jesteście akcjonariuszami czy cwaniakami ?
Czy to jest naganianie na spadki czy wzrosty ?
Te wszystkie żałosne mietki i inne gady ... darujcie sobie bo żal to czytać co piszecie , dzieciaki , które dwa razy dziennie stoją przed lustrem i wyciskają syfy....
DO ROBOTY !