Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,08 zł , zmiana od tamtej pory: 203,90%

Chabros kłamczuch?

"Prezes Sławomir Chabros, posiadający blisko 39 proc. kapitału zapowiedział podczas dzisiejszego debiutu, że spółka pod względem przychodów będzie rosła rocznie dwucyfrowo. Na pytanie czy zarząd planuje kolejne emisje akcji Chabros stwierdził, że jest to uzależnione od powodzenia debiutu oraz od projektów, które przedsiębiorstwo zamierza realizować. Biznes firmy składa się z czterech segmentów, z których Chabros najbardziej chce rozwijać aplikacje dla biznesu."

Tak to wyglądało przy debiucie. Co mi strzeliło do głowy żeby zaufać temu człowiekowi (chociaż pewnie inne człowieki się obrażą za to że tak go nazwałem). A może niech ta pożałowania godna firemka zacznie robić gry. Zaplecze mają może lepszy biznes. A tego gów...nianego papiera nie oddam, bo już i tak kurs jest jakieś 10m w mule, więc czy za 8gr czy za 2 to jeden ch.... Zachowam żeby mi przypominało że ci ludzie nie mają krzty honoru jeżeli chodzi o pieniądze.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BIZTECH -1,68% 0,23 2025-09-25 14:07:08
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.