Forum Giełda +Dodaj wątek
moi drodzy oczywiscie niekupiłem cerabudu ale napewno to zrobie 11moze ci co dzisiaj kupili oddadza w poniedziałek bochyba nikt odnich niekupi ? dzisiaj był dobry dzień na pozbycie się śmiecia jest duży opór 13, 14 15 2mln a trzeba się z tym liczyć że drugie dwa melona jak nie więcej na ukrytych zaóważcie że po jednej z tranzakcj pan prezes niekupił chociaz 100 akcij po13 czyli co nikt niebroni tego na fixie wywalili po12 niebyło 13 animator ,mnie lub kogoś innego poprostu ten kto miał sprzedać to zrobił napewno wezme za 11 bedzie to wachniecie wtedy monitory wykarza duzy spadek wszyscy oczy minus 20% i zaraz ktos wezmie za 12 (Tylko jest jeden szczeguł jak będzie to zwała konkretna to bede miał problem ) i opier..... to za 12 ps . troche piwkuje giełda jest bardzo meczaca ( od 8 do 17 35) piwko mnie troche przymuliło i moge byc niezrozumiały bardzo za to przepraszam relax

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CERABUD -20,00% 0,18 2014-12-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.