Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  203,80 zł , zmiana od tamtej pory: 22,77%

Cena Robot Edge SP 1000 ,,chiński,,

Pytanie do forum bo czytam i nie widzę.
Piszecie o cenie że Edge jest tańszy o 30 - 50% od Da Vinci.
Skąd ta informacja?
Czy oficjalna od Dystrybutora Firmy Meden? Czy tylko to są ich zapowiedzi.
Czy ta cena odnosi się do Da Vinci w ,,gołej,, wersji Czy tez z pakietem szkoleń, gwarancji i ewentualnie akcesoriów jak w Czechach na 8 lat.
I do którego modelu Da Vinci, bo Meden ma w ofercie dwa modele ,,chińskie,, a Synektik 5 modeli wraz z Da Vinci seria 5.
I czy ktoś już zna cenę serwisu gwarancyjnego, pogwarancyjnego oraz akcesoriów. I jaki jest czas użycia tych akcesoriów do ilości zabiegów?
Ja nie spotkałem się jeszcze z polskim cennikiem a szpital pewnie prywatny bo nie widziałem przetargu itd.
Proszę o udostępnienie jeśli ktoś posiada.

Ps. Auta chińskie tez można kupić w promocji do Europejskich a później czekać miesiąc na klocki hamulcowe bo nie ma.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SYNEKTIK -0,08% 250,20 2025-09-19 17:00:02
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.