Forum Giełda +Dodaj wątek
Obecnie każdy się boi zainwestować w CERABUD dlatego ,że po spadku z 0,50 na 0,10 wszyscy obawiają się ,że w spółce jest dramatyczna sytuacja ! . A dla czego spadło !? . Bo komuś bardzo na tym zależało aby zniechęcić przyszłych inwestorów do zakupu tak zwanych "niebezpiecznych akcji" / przecież to nie PETROL i marzenia o ropie/ - tu są FAKTY .
Otóż drodzy Państwo - mamy obecnie spółkę zdołowaną do granic możliwości ! z OGROMNYM potencjałem do wzrostów :

1. Branża budowlana - potrzeby rynku mieszkaniowego /bardzo wysokie/
2. Wskaźnik wartość akcji do wartości księgowej / 1 / - bardzo duże nie do szacowanie
3. Piękna pogoda i rozwój rynku /budowy ruszyły z kopyta/
4. Poprawa wyników finansowych /mimo bardzo ciężkiej zimy/
5. Po IIQ 2011 - wyniki powinny być bardzo dobre - postara się o to NOWY Pan Prezes /od tego przecież zależy dalsze jego funkcjonowanie na stanowisku - żadna spółka nie płaci za brak wyników finansowych .
6. Pisałem o tym : chęć wejścia na rynek główny
7. Chęć zakupu kolejnych fabryk !!

Myślę ,że niebawem będziemy świadkami wzrostów i zwiększonych obrotów - bo warto zainwestować w tą spółkę z w/w powodów .

Pozdrawiam
akcjonariuszy .

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CERABUD -20,00% 0,18 2014-12-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.