Cieszy mnie i jednocześnie nie dziwię się, że na obecnych poziomach cenowych nie ma chętnych do sprzedawania.
Zobaczcie jak nasz ,,guru giełdowy" Megadawcakapitału, który pod różnymi nickami (jako Jalla, Amadeus, Windyman, Ponuryżniwiarz, Kassandra, gieroy, Banan1972, Oświecony i innymi - zastanawia mnie skąd dostęp do tylu IP?) nagania na sprzedaż akcji GPPI.
Najlepsze jest to, że żali się na forum Veno, że ktoś zniechęca inwestorów do jego spółki, którą zakupił za 12 groszy i rekomendował jej kupno innym.
Cena obecna Veno 1-2 grosze...
Rozgoryczenie Machaynwestora pod adresem rzeczowego inwestora Venostroiciel'a:
,,Strasznie chciałeś zaszkodzić i Veno i akcjonariuszom spółki, tak oceniam twoje posty, których jedynym celem było sianie niepewności, zamętu, zwątpienia i niechęci do spółki. W efekcie drobni mieli uznać, że Veno to już kompletna katastrofa a ich akcje nie mają żadnego znaczenia. Stało się inaczej, więc atakujesz mnie. No i na zdrowie, ale dla mnie jesteś jedynie jałowym pałkarzem..."
Zanim więc podejmiecie decyzję o wejściu lub wyjściu z GPPI - na pewno nie bierzcie pod uwagę jego postów.
Gość jest spalony jako inwestor.
Na jego miejscu - po tylu ,,wtopach" po prostu bym zamilkł...
Zresztą tu można poczytać cały wątek:
https://www.bankier.pl/forum/pokaz_tresc.html?thread_id=1947827&strona=1