Forum Giełda +Dodaj wątek

Cała prawda o jacku1978!

Zauważyłem sporo negatywnych komentarzy na temat jacka1978. Wydaje mi się, że trzeba naprawdę mieć dużo złej woli, aby nie dostrzec, że Jacek jest geniuszem.
1. Asbis: do zakupu zachęcał, gdy kosztował on mniej niż 1,30zł. Wprawdzie pisał, że przewiduje wzrost do 2zł, ale gdy zorientował się, że pewnie będzie korekta wcześniej, napisał o tym na forum. Kto słuchał Jacka, ten kupował za 1,30zł i sprzedawał za 1,7zł.
2. Monnari: zachęcał do zakupów przy cenie 3,10zł i napisał, że kurs osiągnie 4,50zł i dokładnie tak się stało.
3. Skyeurope: Zachęcał do zakupów przy cenie 1,08zł i przewidział wybicie na 2,55zł Wybicie było, tylko nieco mniejsze. Jeśli ktoś nie sprzedał na szczycie, może czekać na kolejne wybicie, a jeśli nie wierzy w następne, to przecież może sprzedać z małym, ale zawsze zyskiem.
4. Euromark: zachęca cały czas do zakupów od momentu, gdy cena wynosiła 1,18zł. Jeśli ktoś posłuchał, już dziś był +42% do przodu.

Gdybym był prezesem jakiegoś funduszu inwestycyjnego, to zrobiłbym wszystko, aby znaleźć Jacka i zaproponować mu pracę. Wy forumowicze zamiast cieszyć się, że ktoś taki jak Jacek chce się dzielić z Wami swoimi opiniami, potraficie tylko za każdym razem wypominać Hutmen (wprawdzie rok się nie skończył, więc nie wiadomo jeszcze, czy jego prognoza ceny po skupie się sprawdzi).

Od kilku miesięcy czytam opinie Jacka i na tej podstawie podejmuję decyzje i zawsze wychodzę dobrze. Dotychczas nie zajmowałem się pisaniem na forum, ale nie mogę nie zareagować, że plujecie na kogoś, komu jestem wdzięczny.

Obawiam się, że lada moment Jacek się wkurzy i nie będzie już zamieszczał swoich komentarzy i wcale nie będę mu się dziwił.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
EUROMARK 0,00% 0,01 2013-07-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.