Moi drodzy, poświeciłem swoj czas i odwiedziłem KRS w Poznaniu. No i czego tam się dowiedziałem to daje do myślenia.
Akta są dostępne dla każdego kto chce przejrzeć to nie ma problemu. Intersowało mnie to co pisał Darexy i co ja widzę ale po kolei:
1. Teczka gruba jak cholera ale przeglądam koncówke roku i złozene jakies 30 -40 stron podpisane przez mec kowaleskiego o wpis nowych władz ze wszystkim dokumentami. Jakies uchwały o wyborze zarzadu, rady , akt notarialny itd , póżniej pismo Pana Kwiatkowskiego o tytule Pismo akcjonariusza Spólki Colomdica SA o zawieszenie postępowania:. W głownej mierze zarzuca , że nie mógl byc na walnym bo nie wiedział , gdyż nie było mu nic o tym wiadomo i nie było komunikatu na stronie spólki. Do tego dołącza ksero umowy na kupno 10 tys akcji za kwotę 25 tyś zł z 18. kwietnia 2014 roku. Brak jest potwierdzenia , ze na tą chwilę posiada jakiekolwiek akcje , czyli nie ma tam świadectwa udziałowgo bądź innego dokumentu któy potweirdza, ze na ten dzien czyli na 8 XI kiedy składa pismo miał w ogóle akcje. Troche to dziwne ale dalej lecimy . Nastepnie są jakies dokumenty o przeslane znowu przez Kowaleskiego uzupelniające braki o które prosił sąd. 3-4 kartki. i w zasadzie to wszystko. Jednak najciekawsze jest kartka , któa informuje , kto przeglądał akta i tu uważajcie jest w sumie 5 osób . 1 pierwsza przegladala w 2014 , 2 . Druga 9.IX 2015 nazwisko jakies \Gera , Gepa dokładnie nie rozszyfrowałem bo to ręczy podpis. Ale trzecia osoba to już mnie zastanawiła 7-12-2015 Pani Agnieszka Cichocka wiecie kto to?? pożniej wyjaśnie jak sprawdziłem to dało do myślenia. Następne osoby czwarta i piąta to Laskowski i Bieryło, czyli obecne osoby które walczą o spólke i które opublikowały ostanie komunikaty. czyli oni akurat logiczne ,ze chciali widzieć akta i sie przekonac na czym stoją. to jest wszystko co jest w aktach. Jednak po wpisaniu w googlu Agnieszka Cichocka wyskakuje mi :
radca prawny PTI czyli dawnego wlasciciela Colomedici . Przypomne , że obecny prezes PTI Pan Skiba to ostatni prezes Colomedici. Więc reasuujac 7 grudzien prawnik z PTI , 8 grudzień wplywa do sadu pisamo od Kwiatkowskiego pewnie jakiś słup od PTI, NA moj rozum widac , że oni się czegoś boją, pewnie jakieś kwity tam się znajdą i robia wwszystko aby nikt nie doszedł prawdy. Więc nie wiem jak wy ale Kwatkowski to wedlug mnie jakis pionek i głownie zamieszanie robi no kto już wiecie ... I tak się zastanawiam czy to nie jest sprawa do prokuratury na dziaałanie na szkode spólki i akcjonariuszy , moze ktoś mądry jest i mi podpowie. trzymajcie sie