AutoPilot Set "OFF" i wpadłem do z Wwas z powrotem po urlopie. To pojawiam sie, a to znikam by tak rzec. Dużo się wydarzyło tutaj przez ten czas u was? A gdzie to skończyłem ostatnio, gdy porzuciłem forum i wyjechałem "w bieszczady"? Aaaaa, tutaj, ok, widzę :-) I tak można planować wypoczynek, co nie? Cyfrowo-białkowe instrumenty transakcyjne zaprogramowane tak, że człowiek odetchnął sobie w S łonecznym Brzegu (aaa, tanie wina tam mają jakby ktoś z alkoholi coś potrzebował na już) i miał chwilę dla siebie. A wy co ynwestory? Wciąż przed monitorem od rana do wieczora, tak? Nie wyskoczyliście nigdzie? woda, las, gury? Chociaż tak na chwilkę, głowę przewietrzyć? Nic a nic? Niebywałe. Naprawdę niebywałe. A jednak braki warsztatowe macie cały czas. Zadania do wykonania to trzeba delegować do innych a sammyemu nie przekraczać własnych ograniczeń i oszczędzać się w sezonie ogórkowym jak ja właśnie. Słuchajcie moi mili, przecież przy tamtej sytuacji na szerokim, przed urlopami, to tak zapchane były szczeliny synaptyczne (poczytajcie o tym, warto) co oznacza po ludzku ni mniej ni więcej, że było znikome prawdopodobieństwo tego, aby rynek urósł (nie uczyli takich podstaw na kursach, eskperty YT?). Dlatego z Kuprinem mogliśmy pozwolić sobie na taki dłuższy wypad i zdystansować się wreszcie od tego objazdowego fotoplastikonu (dzięki Anton za wspólne zwiedzanie rafy koralowej Morza Czarnego) A wracając do szczelin synaptycznych moi mili, to muszą one zostać "u d r o ż n i o n e", aby kurs trwale odbił na północ. Znaczenie ma tutaj kwas gamma-aminomasłowy, którego optymalne stężenie to 46,9%/54,2% (u seniorów akceptowany jest nawet wyższy poziom tak do 85,8%). Jego nadmiar lub niedobór negatywnie wpływa na organizm (nadmiar to spowolniona reakcja/ospałość, a niedobór to lęk/wątpliwości). Polecam każdemu, aby niezwłocznie zapisał się na profilaktyczne badanie gaby (bo o niej mowa, obiło wam się o uszy kiedyś? jeśli nie to przewertujcie stronice encyklopedii britannica i pod literą "G" szukajcie analfabeci). Podpytajcie w swojej przychodni rejonowej o takie świadczenie diagnostyczne. No i tak właśnie po krótce ogranicza nas biologia, czyli nieuświadomiona u większości siła wyższa (aczkolwiek nawet zagubiona przyjaciółka Kryśki thebilki zna ten ellementarz, a Wwy forumowicze nie? eeeee?).
A macie coś w kalendarzu zapisane na najlbiższy czas? Bo może chcecie taki aktualny kalendarz wydarzeń dzień po dniu na końcówkę tego roku? Inaczej zajedziecie się tak przed monitorem nonstop. Mówię Wwam. Chyba, że oczu Wwam nie szkoda.
No nic. Pogadali my, a teraz do roboty, do roboty. Co tam ww prasie pismaki napisały? Oj, widzę, że przyszła na biurko nowwa prenumerata parkietu.
pozdro crypto_sokole_oko_libero, czy znowu wwygram od kolegi dżonego łolkiera, jak myślisz? ;-) Plan to dobry grunt. Wwrrrróóć. Grunt to dobry plan (o tak właśnie).
podpisano
Wypoczęty i zrelaksowany Kosiarz
"Nie czując dni, godzin i lat
Nie licząc zysków ani strat
Okrążamy Opływwamy wokół ŚWwiat
pa ra pa pa pa pa pa pa pa pa..." - tuuu ryba, wzywam cię akwarium